Qall
Now we're talking


Nummerflytt

Du har valt att byta till Qall och vad händer sedan?

Du får hem ett SIM-kort som har ett tillfälligt nummer. Det nummer du valt att flytta till Qall kommer, när nummerflytten gått igenom, kopplas till detta SIM-kort och ersätta det tillfälliga numret. Datumet för din nummerflytt meddelas dig via SMS.

Din nuvarande operatör har enligt Post- och Telestyrelsens (PTS) regler tre dagar på sig att släppa ditt nummer som du vill flytta ut. Om de trots detta inte släpper ditt nummer råder vi dig att kontakta operatören alternativt vår Kundservice.


Qall Telecom AB är en företagsoperatör inom mobiltelefoni, mobilt bredband, fast telefoni, IP-telefoni samt IP-centrexväxlar. Vi erbjuder små och medelstora företag konkurrenskraftiga och prisvärda helhetslösningar och ska vara det självklara alternativet för ett företags kommunikation. Vi har funnits sedan 2007, är drygt 50 anställda och omsätter ca 200 miljoner kr årligen. Ledorden präglas av enkelhet, förstklassig service och personlighet.

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Update
Företag i fokus
Vision
Bli en av oss!
Samarbete SOS BARNBYAR
Fast telefoni
Bredbandstelefoni (IP)
Mobil telefoni
Mobilt bredband
Mobil växel
Nummerupplysning
Fria månader
Allmänna villkor
Inställningar
Felanmälan
Blanketter
Reparationer och service
Flyttanmälan
Nummerflytt
Ringa och ta emot samtal
Spärra mobilabonnemang
Röstbrevlåda - mobiltelefoni
SMS
IP-telefoni
2012
2011
2010
2009