Qall
Now we're talking


[8] Undefined index: PHPSESSID

Reparationer och service

Mobiltelefoner

För att du som kund ska känna dig extra trygg lämnar vi på Qall tillsammans med våra samarbetspartners ett års produktgaranti. 
Kontakta vår Kundservice på 0771-400 100 för mer information och hjälp med din produkt.

Garantin omfattar fel som är fabriksrelaterade och som inte beror på någon yttre påverkan, t.ex. fukt- eller tappskador.

Vi rekommenderar också att du alltid läser bruksanvisningen till din produkt. På så vis undviker du handhavandefel men också för att få information om tillverkarens egna garantier, som ibland kan vara längre än ett år.


Qall Telecom AB är en företagsoperatör inom mobiltelefoni, mobilt bredband, fast telefoni, IP-telefoni samt IP-centrexväxlar. Vi erbjuder små och medelstora företag konkurrenskraftiga och prisvärda helhetslösningar och ska vara det självklara alternativet för ett företags kommunikation. Vi har funnits sedan 2007, är drygt 50 anställda och omsätter ca 200 miljoner kr årligen. Ledorden präglas av enkelhet, förstklassig service och personlighet.

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Update
Företag i fokus
Vision
Bli en av oss!
Samarbete SOS BARNBYAR
Fast telefoni
Bredbandstelefoni (IP)
Mobil telefoni
Mobilt bredband
Mobil växel
Nummerupplysning
Fria månader
Allmänna villkor
Inställningar
Felanmälan
Blanketter
Reparationer och service
Flyttanmälan
Nummerflytt
Ringa och ta emot samtal
Spärra mobilabonnemang
Röstbrevlåda - mobiltelefoni
SMS
IP-telefoni
2012
2011
2010
2009