Qall
Now we're talking


[8] Undefined index: PHPSESSID

Flyttanmälan

Adress för inkoppling av telefon


(Tänk på att plan 1 räknas som bottenplan!)

Beställ flytt


Kostnad för flytt: 500:- exkl. moms (Om tekniker krävs tillkommer 1200:- exkl. moms)

PersonuppgifterNuvarande nummerSenast aktiva nummer på ny adressTelefonnummer eller namn på tidigare hyresgäst/ägare:Nuvarande nummerDatum för inkoppling av telefon


En flytt tar minst 5 arbetsdagar från det att den skickas in (läggs den in och skickas efter kl 16:00 behandlas den dagen efter). För att garantera inkoppling på önskat datum skall anmälan vara oss tillhanda senast 14 dagar i förväg.
 
 
   
 

Qall Telecom AB är en företagsoperatör inom mobiltelefoni, mobilt bredband, fast telefoni, IP-telefoni samt IP-centrexväxlar. Vi erbjuder små och medelstora företag konkurrenskraftiga och prisvärda helhetslösningar och ska vara det självklara alternativet för ett företags kommunikation. Vi har funnits sedan 2007, är drygt 50 anställda och omsätter ca 200 miljoner kr årligen. Ledorden präglas av enkelhet, förstklassig service och personlighet.

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Update
Företag i fokus
Vision
Bli en av oss!
Samarbete SOS BARNBYAR
Fast telefoni
Bredbandstelefoni (IP)
Mobil telefoni
Mobilt bredband
Mobil växel
Nummerupplysning
Fria månader
Allmänna villkor
Inställningar
Felanmälan
Blanketter
Reparationer och service
Flyttanmälan
Nummerflytt
Ringa och ta emot samtal
Spärra mobilabonnemang
Röstbrevlåda - mobiltelefoni
SMS
IP-telefoni
2012
2011
2010
2009