Qall
Now we're talking


 

Update

 

Qall förvärvar verksamheten i Telerix

Vi på Qall är mycket glada över att få meddela att vi den 12 september förvärvade telefoniverksamheten i Telerix. Totalt rör det sig om 4000 kunder samt ett säljteam på 20 personer. Kunderna kommer att bli väl omhändertagna och kommer från och med november att ha integrerats i Qalls verksamhet. Säljteamet är startskottet på Qalls satsning på egenförsäljning. Vi utökar våra framgångrika återförsäljarkår med egen försäljning. Det är en mycket kul och spännande tid vi ser framför oss, säger Qalls vd Jonas Lindgren.


Qall Telecom AB är en företagsoperatör inom mobiltelefoni, mobilt bredband, fast telefoni, IP-telefoni samt IP-centrexväxlar. Vi erbjuder små och medelstora företag konkurrenskraftiga och prisvärda helhetslösningar och ska vara det självklara alternativet för ett företags kommunikation. Vi har funnits sedan 2007, är drygt 50 anställda och omsätter ca 200 miljoner kr årligen. Ledorden präglas av enkelhet, förstklassig service och personlighet.

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Update
Företag i fokus
Vision
Bli en av oss!
Fast telefoni
Bredbandstelefoni (IP)
Mobil telefoni
Mobilt bredband
Mobil växel
Nummerupplysning
Fria månader
Allmänna villkor
Inställningar
Felanmälan
Blanketter
Reparationer och service
Flyttanmälan
Nummerflytt
Ringa och ta emot samtal
Spärra mobilabonnemang
Röstbrevlåda - mobiltelefoni
SMS
IP-telefoni
2012
2011
2010
2009