Qall
Now we're talking


Qall Telecom AB

Qall Telecom erbjuder kompletta telefoni- och växeltjänster till företag i hela Sverige. Smarta och prisvärda paketeringar ger företag möjligheten att anpassa telefonilösning efter det dagsaktuella behovet och samtidigt vara förberedd för morgondagens behov.

Växel
Enskild firma eller företag med 50 användare? Vi har växeln för ditt företag. Koppla på telefonisttjänst, köfunktion eller fler användare i en handvändning. Denna växel anpassar vi efter dina behov och kräver ingen fysisk installation och inte heller någon dyr investering.

Telefoni och bredband
Mobil telefoni och mobilt bredband med de bästa priserna. Bredband kombinerar du i mobiltelefonen eller separat i datorn med en snabb och säker uppkoppling. Den fasta telefonin går traditionellt genom det analoga nätet eller framtidsenligt och säkert genom bredbandet.

Kunden framför allt
På Qall gör vi allt vi kan för att leverera kundnytta och tillfredsställa dina behov. Eftersom vi är beroende av nöjda kunder för att lyckas, fattas våra beslut med dig som kund i fokus. Qall finns tillgängliga för alla kunder och strävar hela tiden efter att överraska dig med en helt ny nivå av kundservice. Vi ställer krav på varandra för att hela tiden utveckla våra kunskaper, vi använder och utvecklar vår kompetens och våra resurser till att på ett effektivt sätt lösa problem och ge service med hög kvalitet.       

               Vi ?r ett kreditv?rdigt f?retag enligt Soliditets v?rderingssystem som baserar sig p? en m?ngd olika beslutsregler. Denna uppgift ?r alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.


Qall Telecom AB är en företagsoperatör inom mobiltelefoni, mobilt bredband, fast telefoni, IP-telefoni samt IP-centrexväxlar. Vi erbjuder små och medelstora företag konkurrenskraftiga och prisvärda helhetslösningar och ska vara det självklara alternativet för ett företags kommunikation. Vi har funnits sedan 2007, är drygt 50 anställda och omsätter ca 200 miljoner kr årligen. Ledorden präglas av enkelhet, förstklassig service och personlighet.

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Update
Företag i fokus
Vision
Bli en av oss!
Samarbete SOS BARNBYAR
Fast telefoni
Bredbandstelefoni (IP)
Mobil telefoni
Mobilt bredband
Mobil växel
Nummerupplysning
Fria månader
Allmänna villkor
Inställningar
Felanmälan
Blanketter
Reparationer och service
Flyttanmälan
Nummerflytt
Ringa och ta emot samtal
Spärra mobilabonnemang
Röstbrevlåda - mobiltelefoni
SMS
IP-telefoni
2012
2011
2010
2009