Qall
Now we're talking


Vision

Gigantiska koncerner i all ära, men det är något visst med företag som börjar i mindre skala och växer av egen kraft. Ni är ryggraden i framtidens Sverige. Vi gillar växtkraft. Och vi finns här för att se till att den får fritt spelrum på det sätt vi kan bäst: att alla viktiga ord blir sagda.

Telefonsamtal ska bara fungera, eller hur? Ja, det gäller all kommunikation. Telefonen och datorn är affärskritiska verktyg. Man ska alltid kunna bli nådd. Eller få tag i den man vill, när man vill det. Det är vad vi strävar efter och därför lovar vi att aldrig släppa in storföretagen innanför dörren. Vi tillåter nämligen inte att någon krävande jätte ska få stjäla fokus från dig och dina behov. Vi vill alltid hålla jämna steg med våra kunder. Hålla det enkelt och personligt. Och framför allt att lyssna helhjärtat på vad du säger. Då blir det betydligt lättare att satsa på lösningar som är rätt för just dig. Och vi är övertygade om att samarbetet blir trevligare.

Qall kombinerar storföretagets muskler med det mindre företagets smidighet. Rent konkret betyder det att vi erbjuder dig det bästa nätet och adderar en uppmärksam kundservice tillsammans med tjänster som passar din storlek.

Vi lovar att aldrig bli tungfotade. Att alltid ta oss tid för dig. Och att alltid lyssna.


Qall Telecom AB är en företagsoperatör inom mobiltelefoni, mobilt bredband, fast telefoni, IP-telefoni samt IP-centrexväxlar. Vi erbjuder små och medelstora företag konkurrenskraftiga och prisvärda helhetslösningar och ska vara det självklara alternativet för ett företags kommunikation. Vi har funnits sedan 2007, är drygt 50 anställda och omsätter ca 200 miljoner kr årligen. Ledorden präglas av enkelhet, förstklassig service och personlighet.

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Update
Företag i fokus
Vision
Bli en av oss!
Samarbete SOS BARNBYAR
Fast telefoni
Bredbandstelefoni (IP)
Mobil telefoni
Mobilt bredband
Mobil växel
Nummerupplysning
Fria månader
Allmänna villkor
Inställningar
Felanmälan
Blanketter
Reparationer och service
Flyttanmälan
Nummerflytt
Ringa och ta emot samtal
Spärra mobilabonnemang
Röstbrevlåda - mobiltelefoni
SMS
IP-telefoni
2012
2011
2010
2009